Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

 Vi brænder for at flytte mennesker

Det kan lyde som en tom floskel, men for mig, er det hele min drivkraft og mit fokus.


Uanset om du møder mig til ene terapi, gruppesessioner, undervisning eller via din arbejdsplads, så kan du være sikker på, at jeg hele tiden har for øje, at lede og støtte dig videre. Det betyder, at du skal være forberedt på at jeg sætter dig i centrum, og bliver hos dig hele vejen.

Der findes alt for mange statstikker og rapporter som viser en tiltagende mistrivsel, mangel på livsglæde og problemer med den mentale sundhed.


Mental sundhed bliver derfor hurtigt et ord, der bliver brugt i mange sammenhænge. For mig er det helt essentiel, og betyder ganske kort,

-at have det godt med sig selv og sit liv. Også når livet er ramt af situationer der er svære at holde af.


Mental Sundhed. Kost, Krop & Psyke er min passion og dit redskab, for at opnå den trivsel og livsglæde som du ønsker dig.

Det er derfor ikke kun relevant for dig som privatperson, men også for dig som er ansat eller dig som har egen virksomhed, og som vægter personaleledelse, fastholdelse af medarbejdere og effektivitet. 

Historie     

Værdier     

målsætning

Vores Team

Kontakt      

RING TIL OS

 71755893

ADRESSE

Jensgårdvej 1, 7130 Juelsminde

cvr. 37050938

E-MAILADRESSE