Psykoterapi

Hvad er psykoterapi

Psykoterapi er en fællesbetegnelse for metoder der kan hjælpe med udvikling, særligt når livet bider og melder sig fra sin mere barske side. Terapi handler om at finde både årsager og udvikling, og adskiller sig derfor fra coaching, som primært er løsningsorienteret med fokus på nye overvejelser, og støtte til bevidste valg.

Psykoterapi er til alle som ønsker at få hjælp til sin livssituation og personlig udvikling. Hos Mental Sundhed anvendes metoder med fokus på visualisering og følelsernes betydning, og du vil modtage psykoedukation, som betyder undervisning omkring de processer og symptomer der opleves. Du vil efter vores session igen kunne skabe den hverdag du ønsker.

“At vove, er at miste fodfæste for en stund, ikke at vove, er at miste sig selv.”

Citat af Søren Kirkegaard

Børn og unge

Børn og unge mennesker kan også blive udfordret, til tider endda endnu mere end voksne, og her kan psykoterapi også være et effektivt redskab til at komme videre og få nye handlemuligheder.

Et af redskaberne jeg særligt anvender ved børn, er tegneterapi og visualisering, idet børn har meget nemmere ved at udtrykke sine følelser, tanker og udfordringer via denne kommunikationsform. De oplever dermed hurtige resultater, og du får igen et ungt mennesker der smiler, har ressourcer og evne til at skabe det liv de ønsker.

Du er altid velkommen til at ringe inden, hvis du er i tvivl om psykoterapi er det rigtige for dine børn og unge mennesker, og læs gerne “om os” inden, så du ved hvem du kontakter.

Book en tid her

Sessionerne har en varighed fra 90 minutter til 120 minutter, og du kan selv planlægge tidsrammen, så den matcher din kalender. Efter endt session får du udleveret metoder og arbejdspunkter, og der kan laves aftaler om opfølgningsmuligheder.

Sessionerne kan afvikles når det passer dig bedst.

Hos dig, hos os, eller via Skype.

Ved mindre børn anbefales altid fremmødesessioner fremfor Skype.

Dine udfordringer

Der findes ikke en fast liste med udfordringer og beskrivelser der kan definerer det der kan arbejdes med. Det afgørende er, at du har lyst til at have det anderledes, end sådan som du oplever din situation lige nu.

Måske ønsker du hjælp til :

  • Personlig udvikling
  • Stress
  • Angst og præstationsangst
  • Depression og energiforladthed
  • Lavt selvværd og identitet
  • Ensomhed og relationer
  • Arbejdskriser og jobskifte
  • Sygdom og livsstil