Psykoterapi nær Kolding og Horsens

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er en fællesbetegnelse for metoder der kan hjælpe med udvikling, særligt når livet bider og melder sig fra sin mere barske side. Jeg arbejder med psykoterapi nær Horsens, Kolding, Fredericia, Vejle samt Hedensted. Terapi handler om at finde både årsager og udvikling, og adskiller sig derfor fra coaching, som primært er løsningsorienteret med fokus på nye overvejelser, og støtte til bevidste valg. Overordnet er terapi en samtale mellem en psykolog og et menneske som søger hjælp for psykiske vanskeligheder og problemer. Terapi kan blandt andet hjælpe med at man bliver mere bevidst om sig selv, sine reaktionsmønstre og sine måder at ære sammen med andre på. Terapi er en måde hvorpå man kan komme til at handle mere hensigtsmæssigt i sit liv.

Psykoterapi er til alle som ønsker at få hjælp til sin livssituation og personlig udvikling. Hos Mental Sundhed anvendes metoder med fokus på visualisering og følelsernes betydning. Du vil modtage psykoedukation, som betyder undervisning omkring de processer og symptomer der opleves. Du vil efter vores session igen kunne skabe den hverdag du ønsker.

Book tid til psykoterapi

“At vove, er at miste fodfæste for en stund, ikke at vove, er at miste sig selv.”

Citat af Søren Kirkegaard

Børn og unge

Børn og unge kan også opleve udfordringer, som kan være sværere at håndtere end for voksne, og i disse tilfælde kan psykoterapi være et effektivt værktøj til at hjælpe med at finde nye handlemuligheder.

Jeg bruger specielt tegneterapi og visualisering som værktøj til børn, da de ofte kan udtrykke deres følelser, tanker og problemer bedre gennem denne form for kommunikation. Dette kan give hurtige resultater, og resultere i et gladere og mere ressourcefuldt barn.

Du er altid velkommen til at ringe inden, hvis du er i tvivl om psykoterapi er det rigtige for dine børn og unge mennesker. Læs gerne “om os” inden, så du ved hvem du kontakter.

Sessionerne for psykoterapi

Sessionerne har en varighed fra 90 minutter til 120 minutter, og du kan selv planlægge tidsrammen, så den matcher din kalender. Efter endt session får du udleveret metoder og arbejdspunkter, og der kan laves aftaler om opfølgningsmuligheder.

Sessionerne kan afvikles når det passer dig bedst.

Hos dig, hos os, eller via Skype.

Ved mindre børn anbefales altid fremmødesessioner fremfor Skype.

Dine udfordringer

Der findes ikke en fast liste med udfordringer og beskrivelser der kan definerer det der kan arbejdes med. Det afgørende er, at du har lyst til at have det anderledes, end sådan som du oplever din situation lige nu.

Måske ønsker du hjælp til :

  • Personlig udvikling
  • Stress
  • Angst og præstationsangst
  • Depression og energiforladthed
  • Lavt selvværd og identitet
  • Ensomhed og relationer
  • Arbejdskriser og jobskifte
  • Sygdom og livsstil

Kontakt mig

Ønsker du at booke en tid eller høre mere om, hvad jeg kan hjælpe med psykoterapi nær Kolding, Horsens, Fredericia Vejle og Hedensted? Så er du velkommen til at kontakte mig på tlf.: 71 75 58 93 eller ved at sende mig en mail til Ivonne@mental-sundhed.com. Hvis du ønsker at blive kontaktet, er du velkommen til at udfylde min kontaktformular. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.