Coaching nær Vejle, Hedensted og Fredericia

Hvad er Coaching?

Coaching er en samtaleform, hvor coachen via spørgsmål skaber grundlaget til forandringer, opdagelse af dine indre mål og ressourcer, klarhed over din udfordring og adskiller sig derfra psykoterapi. Overordnet handler coaching om, hvad vi gør med vores liv. Coaching er et håndværk og refleksionsværktøj som udfordrer dine tanker, holdninger, ideer, normer og meget mere. Coaching er med andre ord en effektiv og fokuseret metode til blandt andet at skabe forandring, bevidsthed, udfolde personligt personale, større personlig indsigt.

Måske kæmper du med stress, depression, PCO/PCOS, diabetes, overvægt eller mangel på energi.

Har du måske mistet dit arbejde, føler dig “fanget i systemet”, eller har et barn der mistrives.

Eller eventuelt er du teenager, der oplever udfordringer med at bevare roen og overblikket under dit studie.

Uanset hvad, så kan coaching hjælpe dig til blandt andet øget velvære, overskud og nye handlemuligheder. Vi arbejder med coaching nær Fredericia, Hedensted, Vejle Horsens og Kolding.

Book tid til coaching

”Gør noget ved det, du kan gøre noget ved”

Citat af BS Christiansen

Vores Team

Vores coaches har alle gennemført en højt faglig uddannelse med ECTS-vurdering, samt supplerende uddannelser og erhvervserfaring, der gør dem kompetente til at hjælpe dig med dine udfordringer.

Vi arbejder metodisk ud fra forudsætningen om, at alle har deres egne ressourcer, og at vi sammen kan finde dem. Du vil blive mødt med en neutral holdning, uden at blive guide af moralske og trosmæssige overbevisninger. Coachens anden erfaring bruges kun til at skabe større indsigt i de processer, du ønsker at undersøge nærmere.

Sessionerne for coaching

Sessionerne har en varighed af 65 minutter, hvor du efter endt session får udleveret evt. anvendte redskaber og mål.

Efter aftale kan der aftales opfølgningsmuligheder.

Dine udfordringer

Alt efter hvilke udfordring du ønsker at arbejde med, bliver du matchen med coachens faglighed. Du vil derfor inden første session af coaching, blive kontaktet telefonisk for at høre nærmere til dine forventninger og behov.

Måske ønsker du at arbejde med:

  • Stress, angst, depression
  • Sundhed
  • Vaneændringer
  • Studieliv og eksamensangst
  • Karriere og præstationer
  • Jobskifte
  • Trivsel og glæde

Kontakt mig

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf.: 71 75 58 93 eller ved at sende mig en mail til Ivonne@mental-sundhed.com. Hvis du ønsker at blive kontaktet, er du velkommen til at udfylde min kontaktformular. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.