Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

"Se dybt ind i naturen, så giver alting større mening"

Citat af Einstein

Hvad er naturterapi

Naturterapi betyder overordnet, at det terapeutiske arbejde bliver assisteret af naturen, og hos Mental Sundhed arbejdes ud fra hypotesen Biophilia, der bygger på instinkt forbindelse mellem os og vores livs verden.


Naturen betyder noget særligt, men også noget forskelligt for os hver især, og via øget bevidsthed om de positive effekter, kan hjernen udvikles i kontakt med naturen og de sanseindtryk vi oplever når vi er ude. Effekten er et dybere arbejde på både det kropslige og følelsesmæssige plan, og du vil opleve forbedringer i det neurologiske system, der ligger i dit ubevidste sind og udenfor din normale kontrol. .

Terapeuten

Ivonne Lindahl Pedersen er uddannet Neurolingvistisk Psykoterapeut og SundhedsCoach, og har derudover en grunduddannelse i Naturterapi, som hun anvender i samarbejdet med dig. 


Naturterapi er ikke kun en terapiform der kan læres af alle, det er også en grundindstilling til livet. Den terapeut du møder netop her, har naturen med i sit dybtliggende menneskesyn og arbejder ud fra, at vi som menneske er forbundet til naturen og at vi dermed udvikler os i naturen, når vi er i kontakt med os selv.

Sessionerne

Sessionerne bliver holdt i og omkring naturen, og fordi naturen har sin helt egen cyklus og sommetider kan være utilregnelig, så aftaler vi fra gang til gang, hvor vi mødes.


Sessionerne har en varighed fra 65 minutter til 120 minutter, og du vil altid kunne sætte dagsordenen for den tidsramme som passer dig bedst. Dine udfordringer

Intet er for stort eller for småt, til at blive bearbejdet via naturterapi. 

Det afgørende er, at du har lyst til udvikling og forbedret mental sundhed.


Måske ønsker du hjælp til :

  • Selvudvikling
  • Stress
  • Angst og præstationsangst
  • Depression og udbrændthed 
  • Selvfølelse og egenomsorg
  • Ensomhed og tab
  • Selvværd og identitet

Book en tid her

Sessionerne kan foregå i vores kendte områder, eller i dit eget nærmiljø.


RING TIL OS

 71755893

ADRESSE

Jensgårdvej 1,

7130 Juelsminde

cvr. 37050938

E-MAILADRESSE