Gavekort

Giv en Coach som gave

Har du lyst til at glæde en person du holder af, med et personligt coachingforløb?

En gave kan varme utroligt meget, og ofte giver vi gaver, som vi selv ønsker os, eller som vi ved modtageren har svært ved at ofre på sig selv.

En Coach som gave, er den nye måde at glæde andre på.

Coaching handler om selvudvikling, og som menneske, er det noget vi alle drømmer om. Det er dermed gaven der ikke skal byttes.

Selvudvikling kan have mange temaer, alt lige fra arbejde & karriere, livskvalitet & vaner, stress & angst, til bedre selvværd & handlemod.

Det er din heldige gavemodtager, som definerer temaet og som sætter fokus på lige netop det der skal tales om. Gavekortet kan bruges til enten coaching eller naturterapi, og samtalerne kan afvikles hos os og i vores skønne naturomgivelser, eller hos gavemodtageren selv og i de områder, der er lige netop rundet omkring.

Der er store fordele ved at give en Coach som gave særlig når Coachen kan komme til det rette sted, og dermed spare dig og spise kære for tid.

Skulle du har lyst til at lave et special gavekort, med et valgfrit beløb, som evt. kan være et tilskud til en session eller noget helt andet, så send en mail på ivonne@mental-sundhed.com, og lad os sammen finde den bedste gave.

Når du har bestilt gavekortet modtager du en mail, hvor der er vedhæftet et elektronisk gavekort, som du selv kan printe og pakke ind. Ønsker du at modtage et indpakket gavekort kan dette aftales nærmere, ved at sende en mail til ivonne@mental-sundhed.com. Kortet vil blive sendt med Post Nord, og der kan derfor forventes leveringstid på ca. 5 dage.

Alle gavekort har en gyldighed på 1 år fra udstedelsesdatoen.

Hvis du ønsker at give den udekørende Coach som gave, som dermed frit kan komme hjem til din kære, eller mødes i ynglings omgivelserne, aftales kørselstillæg efter bestilling af gavekortet. Som udgangspunkt beregnes statens takst pr. kørt km fra firmaets adresse. Alle sessionerne er fortrolige og naturligvis bundet af tavshedspligt.

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig på, om det er det helt rigtige for dig at give en coach som gave, så ring endelig på mobil; 71755893