Aktiviteter

Outdoor events

Naturen har en helt fantastisk evne til at skabe ro og balance, og ved at bruge naturen bevidst, kan du opnå de ressourcer og udviklingsmuligheder som du ønsker. Dermed kan du skabe den hverdag som du drømmer om, og samtidig få større mentale styrke.

Netop nu er den helt store planlægning af de kommende outdooraktiviteter i gang, og hvis du er til Wellness i kombination med udeliv,  til Portvins smagning omkring bålet, eller trænger til en time-out, hvor du finder helt ind til dig selv igen, så følg med her og hold øje med de kommende begivenheder.

Natur retreat – Stop dit Hamsterhjul

D.10.09.2021 til 12.09.2021

Trænger du til 3 dages forkælelses-retreat, med fuld tilbagetrækning fra dagligdagen?

  • Et retreat, som er en timeout fra hverdagen og det faste hamsterhjul.
  • En timeout, med mulighed for at skabe dit åndehul, og finde tilbage til din kerne.
  • En timeout, der afholdes på naturskønne Skarrildhus, Sinatur Hotel & Konference, hvor du får fuld forplejning af de lækreste udsøgte råvarer, og workshops med redskaber til naturens effekt og hvordan du styrker din selvledelse og livskvalitet.

Dette er til dig, der drømmer om mere end leverpostejsmadder og som ønsker at stoppe det hamsterhjul som har taget over.

Retreatet giver dig øvelser med afsæt i naturens effektivitet på dit nervesystem, meditation og fokus på sammenhængen mellem tanker, følelser og adfærd. Med andre ord giver denne timeout dig større balance, og du oplever at øge din mentale sundhed.

Det hele kombineres af effektive workshops med instruktører der er naturterapeut og psykoterapeut, og alene-tid, hvor du har rig mulighed for at lade batterierne op, og arbejde med dine målsætninger.​

Læs mere her: https://www.facebook.com/events/2862426180640172/

Udtalelser

Deltagere på Natur retreat “Stop dit hamsterhjul”

“Tak for en fantastisk undervisning. Der var en rigtig god balance mellem opgaver/sparring men også alenetiden hvor refleksion og tanker fik lov at bundfælde sig. Det var vildt at mærke på kroppen. Derudover var det super godt med et lille hold, hvilket føltes trygt og rart at være i. Du er en stærk og autentisk formidler. Jeg anbefaler dig og naturterapi på det stærkeste til dem jeg møder. ”

Mette Nyehuus, 2020

“Ivonne har orkestreret mig igennem “stop dit hamsterhjul-retreat”, og har guided mig til en dejlig følelse af ro og klarhed. Arrangementet var med en klar rød tråd, og med stor professionalisme. Jeg kan klart anbefale Ivonne og ser mange muligheder for hendes virksomhed.”

Line Mai, 2020

Book en tid her

Ønsker du at holde din egen temadag eller foredrag, eller vil du have hjælp til at stoppe din angst eller stress, så kontakt os.

Aktuelle Kurser & Foredrag

Gratis Workshop: Naturens fortællinger

D. 03.05.2021

Denne temadag er til dig der er nysgerrig på, hvordan naturen hjælper til glæde og energi og som på en ganske almindelig mandag eftermiddag, ønsker at få indsigt i, hvad du selv kan gøre, for at bruge naturens fortællinger.

Temadagen sætter fokus på, hvordan vi som mennesker kan udtrykke os selv og skabe ro i hjernen, f.eks. under studier eller pressede situationer.

Instruktøren har planlagt en god blanding af information om den nyeste viden, små øvelser og case-beskrivelser om, hvordan andre har brugt naturen til at forbedre deres trivsel.

Temadagen er i samarbejde med FOFSydøstjylland og Hedensted kommune, som gør det muligt, at tilbyde denne dag helt gratis.

Læs mere og tilmeld dig her:  https://www.fof.dk/da/sydostjylland/kurser/udendoers-aktiviteter/friluftsliv/naturens-fortaellinger

Naturens Håb. april 2021

Naturens Håb- et kursus til dig som elsker naturen

Start d.08.04.2021, 4 torsdage

”Naturens Håb” er et kursus, hvor naturen bruges som rammen til at få forbindelse til krop og psyke. Gennem praktiske øvelser, teori og samvær med andre, vil du opdage, hvordan naturen har indvirkning på dig og hvordan du kan øge din opmærksomhed og nærvær.

Læs mere og tilmeld dig her: https://www.fof.dk/da/sydostjylland/kurser/udendoers-aktiviteter/friluftsliv/naturens-haab-ivonne

Vind over angsten med Vind i håret

Kursus for dig der oplever angst og bekymringer, og som har lyst til at bruge naturen som redskaber til at vinde over udfordringerne.

Kurset afvikles sammen med Rikke Friis, sygeplejerske og NADA-behandler fra klinik GO.

Kurset afvikles i 2021 og grundet Corona er datoen pt. udsat.

Læs mere her: https://www.facebook.com/events/111530817364896/

Stop din stress & angst, og få livet tilbage

Alt for mange kæmper med tankemylder, bekymringer og magtesløshed. Stressen eller angsten har overtaget hverdagen, og alt føles som en kamp med tunge bevægelser, fast kvalme og hovedpine, og en hukommelse, der skaber bekymring for, om der er noget helt galt i hjernen.

Sådan behøver det ikke at være. Du kan få hjælp til at stoppe din stress eller din angst, hvor du igen kan finde mening i hverdagen og føle kontrol. Ring på 71755893, og book en tid.

Workshop: Nej til stress

18.04.2021 kl. 09.30 til 14.30

Denne workshop er et afbræk fra hverdagen, hvor du trækker dig tilbage fra dagens stress og jag og, hvor naturens styrker omsættes til din indre styrke.
Dagen har til formål at give dig et indblik i naturens effekt og uanset om du er vant til at færdes i skovbunden eller at nybegynder på stierne, så er workshoppen tilrettelagt, så du kommer helt ned i gear og samtidig får prøvet redskaber, der kan styrke din evne til koncentration.

Tag din partner, veninde eller kollega under armen og forbered Jer på en dag med tilbagetrækning.

Workshoppen ”Nej til stress” arrangeres i samarbejde med FOFSydøstjylland og Hedensted Kommune, som gør det muligt at tilbyde denne unikke mulighed til en yderst fordelagtig pris i et begrænset antal pladser.

Corona restriktionerne følges naturligvis nøje i forhold til afstandskravene, og der vil være håndsprit til stede under workshoppen. Ønskes der brug af mundbind skal dette selv medbringes.