Outdoor events

Naturen har en helt fantastisk evne til at skabe ro og balance, og ved at bruge naturen bevidst, kan du opnå de ressourcer og udviklingsmuligheder som du ønsker. Dermed kan du skabe den hverdag som du drømmer om, og samtidig få større mentale styrke.


Netop nu er den helt store planlægning af efterårets outdooraktiviteter i gang, og hvis du er til Wellness i kombination med udeliv,  til Portvins smagning omkring bålet, eller trænger til en time-out, hvor du finder helt ind til dig selv igen, så følg med her og hold øje med de kommende begivenheder.

NYHED

Natur retreat - Stop dit Hamsterhjul


Netop nu kan du tilmelde dig og få glæde af introprisen, så hvis du vil med, er der store fordele ved allerede at booke din plads inden d. 02.05.2020.

Denne weekend sætter vi fokus på livskvalitet, mental sundhed, og at øge dine evner til at skabe den hverdag du drømmer om, helt uden at det kræver andet, end din lyst til udvikling.

Retreatet er den mest velfortjente timeout fra hverdagen og den giver dig øvelser med afsæt i naturens effektivitet på dit nervesystem, og øvelser med fokus på sammenhængen mellem tanker, følelser og adfærd. Med andre ord giver denne timeout dig større balance ved at øge din mentale sundhed, og du vil opleve at øge din personlige udvikling, hvor du med sikkerhed tager hjem søndag, fyldt med nye muligheder.

Dato: 11.09.2020 til 13.09.2020

Sted: Skarrild Hus

Retreat afholder: Ivonne Lindahl Pedersen, neurolingvistisk psykoterapeut og naturterapeut

Læs mere her og skynd dig at booke en plads

https//www.facebook.com/events/898831813965705/?active_tab=about

Aktuelle Kurser & Foredrag

Håbet er Ude - til dig som vil bruge naturen som medicin. 


Kurset afholdes i samarbejde med FOF ved Tønballe Naturcenter, hvor du via 4 kursusdage lærer at skabe din indre mentale balance. Holdet starter d. 10.09.2020.

Det eneste krav for deltagelse, er praktisk påklædning.

Send en mail for at høre nærmere, og læs mere om kurset på begivenheden:

https://www.facebook.com/events/898831813965705/


Familieliv På Overdrive d. 16.06.2020

Workshop til familier og pårørende der mærker stress og ubalance.

Efter denne aften kan I igen finde hverdagen sammen, og få familielivet til at blomstre.

Læs mere om begivenheden:

https://www.facebook.com/events/517882139114606/


Stop stressen og red familielivet d. 19.05.2020

Intensiv workshop for de første 4 par som tilmelder sig. I får denne dag hjælp til at finde de metoder og redskaber som er bedst for netop jeres familie.

Udover selve workshoppen, får I tilbudt gratis online opfølgning.

Læs mere og skynd dig at tilmelde dig

http:/www.facebook.com/events/902501400190160/

Stop din stress & angst, og få livet tilbage

Alt for mange kæmper med tankemylder, bekymringer og magtesløshed. Stressen eller angsten har overtaget hverdagen, og alt føles som en kamp med tunge bevægelser, fast kvalme og hovedpine, og en hukommelse, der skaber bekymring for, om der er noget helt galt i hjernen.


Lige så ubehageligt det er, lige så normalt er det, hvis du  døjer med stress eller angst.


I disse dage, hvor hverdagen ikke længere har sin faste struktur, og hvor der dagligt er pressemeddelelser, restriktioner og informationer omkring sygdom og indlæggelser, puster det til det belastede nervesystem, og den sidste rest af fornuft, drukner i bekymringer, tristhed og ængstelse.

Sådan behøver det ikke at være. Du kan få hjælp til at stoppe din stress eller din angst. Du kan få livet tilbage, hvor du igen kan finde mening i hverdagen og  føle kontrol.


Ring på 71755893, og book en tid 


Book en tid her

Ønsker du at holde din egen temadag eller foredrag, eller vil du have hjælp til at stoppe din angst eller stress, så kontakt os.


RING TIL OS

 71755893

ADRESSE

Jensgårdvej 1,

7130 Juelsminde

cvr. 37050938

E-MAILADRESSE