Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Outdoor events

Naturen har en helt fantastisk evne til at skabe ro og balance, og ved at bruge naturen bevidst, kan du opnå de ressourcer og udviklingsmuligheder som du ønsker. Dermed kan du skabe den hverdag som du drømmer om, og samtidig få større mentale styrke.


Netop nu er den helt store planlægning af de kommende outdooraktiviteter i gang, og hvis du er til Wellness i kombination med udeliv,  til Portvins smagning omkring bålet, eller trænger til en time-out, hvor du finder helt ind til dig selv igen, så følg med her og hold øje med de kommende begivenheder.

Natur retreat - Stop dit Hamsterhjul


Natur-retreat med kombination af naturterapi og sammenhæng mellem tanker, krop og psyke. Retreatet er afholdt på Sinatur, Skarrildshus d. 11.til 13. september.

Udtalelser

Deltagere på Natur retreat "Stop dit hamsterhjul"

"Tak for en fantastisk undervisning. Der var en rigtig god balance mellem opgaver/sparring men også alenetiden hvor refleksion og tanker fik lov at bundfælde sig. Det var vildt at mærke på kroppen. Derudover var det super godt med et lille hold, hvilket føltes trygt og rart at være i. Du er en stærk og autentisk formidler. Jeg anbefaler dig og naturterapi på det stærkeste til dem jeg møder. "

Mette Nyehuus, 2020 

"Ivonne har orkestreret mig igennem “stop dit hamsterhjul-retreat”, og har guided mig til en dejlig følelse af ro og klarhed. Arrangementet var med en klar rød tråd, og med stor professionalisme. Jeg kan klart anbefale Ivonne og ser mange muligheder for hendes virksomhed."

Line Mai, 2020

Aktuelle Kurser & Foredrag

Håbet er Ude - til dig som vil bruge naturen som medicin. 


Kurset afholdes i samarbejde med FOF ved Tønballe Naturcenter, hvor du via 4 kursusdage lærer at skabe din indre mentale balance. Holdet afvikles i oktober 2020.

Det eneste krav for deltagelse, er praktisk påklædning.

Send en mail for at høre nærmere, og læs mere om kurset på begivenheden:

https://www.facebook.com/events/898831813965705/


Naturens Håb. april 2021

Kursus over 4 torsdage ved Tønballe Naturcenter, hvor du får redskaber til mental styrke og kendskab til naturens effekt på din indre balance. 

Følg med, der kommer nærmere oplysninger, og skriv endelig, hvis du gerne vil forhåndsbooke en plads.


Vind over angsten med Vind i håret

Kursus for dig der oplever angst og bekymringer, og som har lyst til at bruge naturen som redskaber til at vinde over udfordringerne.

Kurset afvikles sammen med Rikke Friis, sygeplejerske og NADA-behandler fra klinik GO.

Kurset afvikles i 2021 og der er begrænset antal pladser.


Følg med, der kommer nærmere oplysninger om sted og dato sidst på efteråret. 

Skriv endelig, hvis du vil booke en plads


Stop din stress & angst, og få livet tilbage

Alt for mange kæmper med tankemylder, bekymringer og magtesløshed. Stressen eller angsten har overtaget hverdagen, og alt føles som en kamp med tunge bevægelser, fast kvalme og hovedpine, og en hukommelse, der skaber bekymring for, om der er noget helt galt i hjernen.


Lige så ubehageligt det er, lige så normalt er det, hvis du  døjer med stress eller angst.


I disse dage, hvor hverdagen ikke længere har sin faste struktur, og hvor der dagligt er pressemeddelelser, restriktioner og informationer omkring sygdom og indlæggelser, puster det til det belastede nervesystem, og den sidste rest af fornuft, drukner i bekymringer, tristhed og ængstelse.

Sådan behøver det ikke at være. Du kan få hjælp til at stoppe din stress eller din angst. Du kan få livet tilbage, hvor du igen kan finde mening i hverdagen og  føle kontrol.


Ring på 71755893, og book en tid 


Book en tid her

Ønsker du at holde din egen temadag eller foredrag, eller vil du have hjælp til at stoppe din angst eller stress, så kontakt os.


RING TIL OS

 71755893

ADRESSE

Jensgårdvej 1,

7130 Juelsminde

cvr. 37050938

E-MAILADRESSE